середа, 23 січня 2013 р.

Гажа Віктор Вікторович


Поява інтернет-центру пройшла своїм природним шляхом від елементарного знайомства, коли читачі тільки пізнавали компютор, грали ігри, скачували музику, писали реферати, до впевного використання різноманітних ресурсів.Скайп, листування, соціальні мережі – все це манить, затягує надихає на зміни в житті в більшість читачів Нерушайської сілької бібліотеки.
                                           


Прикладом допомоги інтернету в підсобному господарстві є використання кормо приготувального агрегату нового покоління для приготування гомонізовоного корму  для свиней, який придбав Гажа Віктор Вікторович. Цей апарат невибагливий у обслуговуванні. Допомагає економити корми та вести безвідходне господарство, а також значно полегшує процес годування та догляду за тваринами.               








Віктор є читачем бібліотеки і користувачем інтернет – послуг з перших днів появи в бібліотеці. Через інтернет купив собі собаку про яку мріяв давно. А тепер Марго має щасливе потомство, хазяїн – радість.


На новорічні свята Віктор скористався послугами інтернет-магазину із першої ж спроби у нього все вийшло, зараз сімя дивиться новий телевізор.


Немає коментарів:

Дописати коментар